top of page

 

 

Danmark største Dynamics NAV hus

 

Elbek & Vejrups hovedaktivitet er rådgivning om forretningsoptimering baseret på specialiserede software-løsninger, som bliver udviklet og implementeret i en række forskellige brancher. Elbek & Vejrup har særlige kompetencer og færdige brancheløsninger til den offentlige sektor samt udvalgte brancher i den private sektor. Alle løsninger kan også leveres og supporteres på abonnementsbasis. 

I tæt samarbejde med kunderne har Elbek & Vejrup samlet stor viden og Best Practice om IT-anvendelsen fra en række brancheområder. Denne viden har resulteret i en tværgående rådgivningsfunktion, som kan rådgive kunder, inden krav og funktioner i næste generation af IT-løsningen låses fast. Elbek & Vejrups rådgivning bygger på et samlet enterprisekoncept, som sikrer, at løsningerne implementeres og forankres ud fra kundens strategiske grundlag, due diligence, forretningsprocesser og aktiviteter.

Specialisering i Microsoft-teknologier kombineret med dyb indsigt i de centrale forretningskritiske udfordringer, der er inden for de respektive brancher, er den afgørende forudsætning for, at Elbek & Vejrup kan være en effektiv sparringspartner for deres kunder og dermed øge deres konkurrenceevne.

 

Læs mere om Elbek & Vejrup her

bottom of page