top of page

 

 

Førende indenfor Butik og Retail

 

Med 20 års erfaring inden for it-løsninger til detailhandlen har vi opbygget en unik kompetence i at levere og drifte komplette butiksløsninger. Vi drifter over 1.400 butiksløsninger i Danmark, og vores løsninger omfatter hele paletten af software, hardware, implementering, undervisning, hosting og tilhørende support.

 

Med samarbejdet med OBISS har vi væbnet os med en partner der er eksperter inden for Business Intelligence. Vi sørger for alle de tekniske discipliner, så vores kunder blot skal fokusere på de forretningsmæssige behov og ønsker i relation til rapportering og dataanvendelse. Vi hos NaviPartner, anser dette samarbejde som det bedste fra to verdener, som giver vores kunder en endnu bedre forudsætning for, at opnå fremtidig vækst.

 

Hos NaviPartner ved vi at rapportering og anvendelse af forretningskritiske data er en vigtig del af vores kunders forretning og en forudsætning for optimeret drift og udvikling. En god BI-/rapporteringsløsning understøtter ledelsesmæssige beslutninger og bringe forretningskritisk viden og data til overfladen.

I direkte forlængelse af vores NAV-løsninger tilbyder vi derfor et unikt løsningssetup, som ikke findes tilsvarende i branchen. Vi tilbyder en komplet hosted BI-løsning som løbende kan skaleres, uden du som kunde skal gøre andet end at beskrive ønsker og behov.

 

Vores løsninger er særlig egnet til:

 

Mindre og mellemstore virksomheder - Med vores løsning behøver I ikke at investere store beløb eller gøre jer afhængige af software og dyre ressourcer. Vi sikrer, at I kommer sikkert i gang og samtidig kan udvikle løsningen i takt med behovet.

 

Kædevirksomheder - Vores særlige løsningssetup sikrer, at vi kan støtte og styrke kædevirksomheder både centralt og decentralt. Vi imødekommer behov hos både kædekontoret og decentrealt med fokus på målrettet at understøtte og gøre en forskel hos lokalenheden – helt eller delvis på frivillig basis.

 

No Cure – No Pay!

Samarbejdet med OBISS, gør vi kan bidrage til, at vores kunder får endnu mere værdi af deres NAV-/POS-løsning hurtigt og nemt. Og lykkedes vi ikke som aftalt, skal du ikke betale. Denne BI-løsning leveres som No Cure – No Pay!

 

Læs mere om NaviPartner her

bottom of page