top of page
Sharepoint 2013
SQL-server 2014
Windows Server 2012 R2

OBISS er officiel Microsoft partner og anvender Microsoft Enterprise Business Intelligence værktøjer. Det betyder at vores kunder hermed er sikret muligheden for at anvende disse stærke og dedikerede værktøjer som løbende udvikles og forbedres. 

Værdien for dig som kunde, er derfor adgangen til nogle stærke løsninger og værktøjer, uden at tage stilling til indkøb, teknisk anvendelse, løbende vedligehold mv. – Det har vi styr på.  

 

OBISS er officiel forhandler af YellowFin, som er en af de største spillere på det globale BI-marked med en unik frontend til fremvisning af rapporter, dashboards, storyboards og meget andet.

 

Vi har valgt at tage YellowFin på hylden via en forhandleraftale, som har styrket vores mulighed for at imødekomme kundebehov med fokus på brugervenlighed, grafisk visualisering og integration til GIS kort og Google Maps.

Ved at forene vores styrker kan vi sammen opnå og tilbyde kunderne nogle særlige fordele. Vores samlede løsningssetup er uden sidestykke i branchen.

 

Læs mere her om udvalgte partnere:

 

NaviPartner - Særligt stærke indenfor Retail og butikskæder

 

Elbek & Vejrup - Danmarks største Dynamics NAV leverandør

OBISS har eget datacenter, som er baseret på den nyeste teknologi, placeret hos Jaynet. Jaynet er en vigtig partner, som har de fornødne certificeringer, lever op til de højeste kvalitetskrav i branchen samt sikrer stabil drift og høj sikkerhed. 

 

Strategiske samarbejdspartnere
Infrastructure
Security
Datacenter

Samarbejdspartnere

 

Vores samlede løsningssetup er baseret på et strategisk samarbejde med en række stærke samarbejdspartnere. Hermed tilbydes vores kunder et professionelt løsningssetup som løbende udvikles og udvides.

In-Memory
Brugervenlig
Grafisk visualisering
bottom of page